Landelijke Hooperwedstrijd KwiSPEL Made op 23 april 2017

Op zondag 23 april 2017 was bij KwiSPEL in Made een landelijke hooperwedstrijd. Tijdens de wedstrijd heb ik in beide ringen foto’s gemaakt. Tussendoor heb ik diverse keren buiten de ring foto’s gemaakt. Inmiddels zijn alle foto’s verwerkt, waarvan op deze pagina een selectie geplaatst is.

Continue reading

Agility avondwedstrijd 1e graad en junioren op 1 april 2017

Tijdens het weekend van de WK selecties bij WW Indoor 4 All is op zaterdagavond een wedstrijd georganiseerd voor de junioren en de 1e graad. Beide groepen heb ik volledig gefotografeerd .De wedstrijd werd gehouden bij WW Indoor 4 All in Hoogerheide. 

Continue reading

Agility selectie wedstrijd Wereldkampioenschap 2017 op 1 april 2017

Op zaterdag 1 april 2017 was het eerste weekend van de selectie wedstrijden voor het Agility Wereldkampioenschap 2017. Tijdens deze wedstrijd heb ik bij de Large klasse (geen grapje) foto’s gemaakt. De wedstrijd werd gehouden bij WW Indoor 4 All in Hoogerheide.  Continue reading

Urban dogs in Vlissingen

In 2017 ga ik werken aan een nieuwe serie foto’s, urban dogs. Hondenfoto’s worden vaak in een natuurlijke omgeving gemaakt, iedereen heeft wel foto’s gezien van honden in het bos, op het strand, in het park of natuurlijk in een studio. Minder vaak zien we foto’s van honden in de stad. Logisch ook, in de stad is er minder ruimte voor honden om (los) rond te lopen en te rennen. Aan de andere kant biedt een stedelijke omgeving wel heel andere mogelijkheden om foto’s te maken, met een verrassend tof resultaat. 

Continue reading

Een kijkje bij Reddingsorganisatie Zeeland

Als hondenfotograaf kom ik in aanraking met steeds meer hondensporten, zoals nu reddingswerk met honden. Af en toe hoor en zie je reddingshonden aan het werk wanneer er door bijvoorbeeld een aardbeving gebouwen zijn ingestort, meestal ver weg. Dan denk je er dus niet zo snel aan dat er dichtbij ook organisaties zijn die trainen voor reddingswerk met honden. Een tijdje geleden heb ik meegekeken tijdens een training van Reddingsorganisatie Zeeland.  Continue reading