Basis portretshoot voor honden

Ben jij ook de grootste vriend van je hond? Dan heb je waarschijnlijk al een mooie grote foto van je hond(en) aan de muur hangen. Of toch niet..? Bij een basis portretshoot voor honden richten we ons met name op de foto die je aan de muur zou willen hangen. Foto’s van honden maak ik het liefst buiten, daar is je hond het meest op zijn gemak. Dat mag een foto van je hond alleen zijn, maar natuurlijk ook van jullie samen. 

Werkwijze basis portretshoot voor honden

Stryker (Herder) - Hondenfoto's bij De Heide, Bergen op Zoom

Stryker (Herder) bij De Heide, Bergen op Zoom

De locatie waar we de portretshoot van je hond(en) zullen maken mag je zelf uitzoeken. Vóór de fotoshoot bespreken we de voorkeuren voor de foto’s zodat we ons tijdens de fotoshoot kunnen richten op het maken van het juiste portret. Aan het begin van de fotoshoot neem ik uiteraard even de tijd om kennis te maken, zodat je hond ook op zijn/haar gemak is als we starten met fotograferen. Tijdens het fotograferen is slechts een kort moment van concentratie nodig, je hoeft dus niet bang te zijn wanneer je hond maar kort blijft zitten. We houden de tijd per pose zo kort mogelijk en spelen tussendoor even om zodoende de sfeer ontspannen te houden.

Na de fotoshoot selecteer en bewerk ik de mooiste foto’s. Hier zit eigenlijk meer werk in dan in het maken van de foto’s zelf. Uiteraard selecteer ik de foto’s op scherpte, maar ik kijk ook naar compositie, storende elementen en de ontwikkeling/nabewerking van de foto’s. Een eerste foto volgt doorgaans binnen enkele dagen, alle foto’s lever ik binnen enkele weken in digitale vorm.

Inhoud basis portretshoot voor honden

  • Fotosessie op locatie van maximaal 1 uur
  • Fotografie van 1 hond (eventueel met baasje)
  • Foto’s met watermark in normale resolutie voor social media
  • Ongeveer 10 bewerkte foto’s in hoge resolutie
  • Kosten portretshoot: € 60,-
Fotoshoot aanvragen

Kosten extra hond: € 25,- (je krijgt hiervoor een aantal extra foto’s)
Meer dan 3 honden? Neem dan even contact op voor een aanbieding op maat.
Reiskosten: vanaf 10 kilometer buiten Burgh-Haamstede, € 0,25 per gereden kilometer.

Portretfoto’s van honden

Enthousiast?

Overtuigd door de foto’s? Of heb je misschien nog vragen? Neem contact op via pieter@thanq.eu of bel 06 10 28 46 96.

Fotoshoot aanvragen