Luxe portretshoot voor honden

Een fotoshoot op locatie is dé ideale manier om je hond(en) ontspannen op de foto vast te leggen. Buiten voelen honden zich beter op hun gemak, waardoor we jou hond(en) van alle kanten kunnen vastleggen!Je kunt hierbij zelf kiezen of je je hond in het bos, op het strand of gewoon bij jou in het park op de foto wilt hebben.

Werkwijze luxe portretshoot voor honden

Umy bij De Grote Piet, Veerse Meer, ZeelandDe locatie waar we de portretshoot van je hond(en) zullen maken mag je zelf uitzoeken. Vóór de fotoshoot bespreken we de voorkeuren voor foto’s zodat we ons tijdens de fotoshoot kunnen richten op het ontspannen fotograferen van je hond. Aan het begin van de fotoshoot neem ik uiteraard even de tijd om kennis te maken, zodat je hond ook op zijn/haar gemak is als we starten met fotograferen. Tijdens het fotograferen is slechts een kort moment van concentratie nodig, je hoeft dus niet bang te zijn wanneer je hond maar kort blijft zitten. We houden de tijd per pose zo kort mogelijk en spelen tussendoor even om zodoende de sfeer ontspannen te houden.

Na de fotoshoot selecteer en bewerk ik de mooiste foto’s. Hier zit eigenlijk meer werk in dan in het maken van de foto’s zelf. Uiteraard selecteer ik de foto’s op scherpte, maar ik kijk ook naar compositie, storende elementen en de ontwikkeling/nabewerking van de foto’s. Een eerste foto volgt doorgaans binnen enkele dagen, alle foto’s lever ik binnen enkele weken in digitale vorm.

Inhoud luxe portretshoot voor honden

  • Fotosessie op locatie van 1 à 2 uur
  • Fotografie van 1 hond (eventueel met baasje)
  • Foto’s met watermerk in normale resolutie voor social media
  • Ongeveer 15 bewerkte foto’s in hoge resolutie
  • Kosten luxe portretshoot: € 95,-
Luxe portretshoot aanvragen

Kosten extra hond: € 45,- (5 à 10 extra foto’s per hond)
Meer dan 3 honden? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden en een speciale aanbieding op maat.
Reiskosten: vanaf 10 kilometer buiten Burgh-Haamstede, € 0,25 per gereden kilometer.

Hondenfoto’s

Enthousiast?

Overtuigd door de foto’s? Of heb je misschien nog vragen? Neem contact op via pieter@thanq.eu of bel 06 10 28 46 96.

Fotoshoot op locatie aanvragen