Hondenfotograaf Pieter Bezuijen

Pieter Bezuijen - hondenfotograaf

Pieter Bezuijen – hondenfotograaf

Je zal misschien denken, ThanQ.eu, wie of wat is dat? Ik ben Pieter Bezuijen en ik heb de naam ThanQ.eu tijdens mijn studietijd bedacht voor mijn portfolio. Je spreekt het uit als ’thankyou’.

Fotografie heb ik al lange tijd als hobby, dit begon al op de basisschool met een analoge compactcamera en is daarna uitgegroeid met diverse andere (digitale) camera’s. Kennis van fotografie heb ik opgedaan door veel zelfstudie en vooral heel veel uitproberen. De fotografie van honden begon met onze eerste hond: Fenna. Puppy’s zijn natuurlijk altijd leuk om te fotograferen, maar na 2 jaar staat ze nog steeds regelmatig voor de camera. Inmiddels hebben we ook onze 2e border collie: Jindi. Met Jindi ben ik zelf aan het trainen en je ziet haar ook bij mij op de foto :-).

Mede door de vele positieve reacties op de foto’s heb ik besloten om me parttime met hondenfotografie bezig te houden. Op die manier kan ik ook andere mensen blij maken met foto’s van hun hond(en). En de naam? Tja, die had ik natuurlijk al lang! De toevoeging ‘dankbare hondenfotografie’ als ondertitel maakt het plaatje compleet, want wat is er nu mooier dan je dankbare hond op de foto?

Naast hondenfotograaf ben ik projectmanager bij 10uur, een reclamebureau in Zierikzee. Enkele andere steekwoorden waarmee je me beter leert kennen zijn: Border Collies, Wandelen, Snowboarden, GoPro en eigenlijk alles met beeld, techniek of internet.