Hondenfotografie Burgh-Haamstede

Actiefoto’s op het strand? Of portretfoto’s in het bos? Er zijn diverse toffe locaties voor hondenfotografie in Burgh-Haamstede. Zelfs bunkers behoren tot de mogelijkheden. Op die manier is er voor alle honden een geschikte locatie om foto’s te maken. Benieuwd? Kijk snel verder!

Voor een fotoshoot kunnen we het best een locatie bezoeken waar de hond zich op zijn / haar gemak voelt. Vind jou hond zo’n fotoshoot spannend? Geen probleem, we nemen rustig de tijd zodat de hond kan wennen aan mij en de camera. Honden vergeten die camera al snel, het speeltje of snoepje boven of naast de lens is veel leuker! Nu al enthousiast? Vraag dan direct een fotoshoot aan 😉

Hondenfoto’s op het strand bij Burgh-Haamstede

Rondom Burgh-Haamstede zijn prachtige stranden. De ultieme locatie om actiefoto’s van je hond te laten maken! Maar ook voor portretfoto’s kunnen we hier natuurlijk prima terecht.

Wil je meer foto’s zien van honden op het strand bij Burgh-Haamstede? Check mijn portfolio!

Hondenfoto’s in het bos bij Burgh-Haamstede

Rondom Burgh-Haamstede zijn enkele losloopgebieden, waaronder een deel bij Boswachterij Westerschouwen. Daarmee een ideale plaats om foto’s te maken van je hond! Het losloopgebied is niet super groot, maar daarna kun je – aangelijnd – een prachtige wandeling door de boswachterij of het duingebied Zeepeduinen maken.

Hondenfoto’s bij de bunkers in Burgh-Haamstede

Is het bos of het strand niet stoer genoeg? Aan de Moolweg liggen bij/in het losloopgebied diverse bunkers. Dat geeft een heel andere uitstraling en een stoere look.

Enthousiast?

Enthousiast geraakt door de foto’s? Je kunt bij mij een fotoshoot voor je hond boeken, we maken samen een wandeling en onderweg maak ik foto’s van je hond.

Boek een fotoshoot!