Workshop hondenfotografie Frankrijk

30 april – 6 mei 2017
(nieuwe datum nader te bepalen)
5-daagse workshop

door hondenfotograaf Pieter Bezuijen van ThanQ.eu
in samenwerking met Jaap en Brenda Pronk van Esprit – de – Bourgogne

Voor wie: voor iedereen die  zijn kennis en vaardigheden van hondenfotografie wil vergroten/verbeteren (en van honden houdt…)

Niveau: voor beginners (waarbij een beetje basiskennis van de belichtingsdriehoek: iso/diafragma/sluitertijd handig is) tot en met de meer gevorderde (honden)fotograaf. Pieter zal naast groepsinstructies ook veel individuele instructie geven.

Camera: spiegelreflex of systeemcamera

Datum: zondagmiddag 30 april 2017 – zaterdagochtend 6 mei 2017 (nieuwe datum nader te bepalen)

Aankomst op zondag vanaf 15.30 uur. Vertrek op zaterdag voor 11.00 uur. Op de dag van aankomst wordt er om 19.30 uur een heerlijke maaltijd verzorgd.

PlaatsCizely (750km vanaf Utrecht)

Aantal cursisten: maximaal 8

Programma: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 9.00 uur – 12.30 uur / 14.00 – 16.00 uur en woensdag: tijdens het gouden en blauwe uur.

Aan bod komt het volgende: portret- en actiefotografie waarbij je leert scherpe foto’s te maken, de juiste belichting in te stellen, aantrekkelijke / creatieve standpunten in te nemen, mooie composities te maken en je leert je foto’s  na te bewerken om ze net dat beetje extra mee te geven.

Wat breng je mee: je camera (en toebehoren), laptop met fotosoftware (Pieter gaat uit van Adobe Lightroom maar de theorie is ook toepasbaar binnen andere software), eigen badlinnen.

Prijs: €495,00 (prijs onder voorbehoud, afhankelijk van de gekozen datum kan de prijs hoger uitvallen – inbegrepen is de workshop, verblijf in huisje met gedeelde slaapkamer met opgemaakt bed, aankomstdiner op zondagavond, ontbijt op  maandagochtend en 4 dagen warme lunch (woensdag voor eigen invulling).

Verblijf: verblijf is in huis la Seganjotte of huisje la Tourterelle.

Maaltijden: tussen de middag (12.30 -13.00 uur) wordt er een warme  lunch aangeboden. Voor het ontbijt op de eerste cursusochtend wordt gezorgd. De andere ochtenden verzorgen de cursisten het ontbijt zelf. Het avondeten is ook voor eigen organisatie. Koffie en thee voor de ochtend – middagpauze is aanwezig.
In het dorp Saint Benin d’Azy is een prima supermarkt. Daar is ook een goede bakker. Saint Benin is op 7 km van de huisjes.

Honden mee: in la Seganjotte en la Tourterelle zijn honden welkom. De tuinen zijn goed omheind, veld en bos zijn op loopafstand. Je deelt met elkaar huis en tuin… daarbij is het voor iedereen prettig als de honden zich daarin ook gemakkelijk kunnen schikken. Als wij op locatie gaan, zullen wij bij toerbeurt elkaars honden fotograferen. Op de fotolocaties zal ook gelegenheid zijn om de honden lekker te laten rennen en staan de auto’s in het zicht.

Vervoer: op eigen gelegenheid (als je een lift mee kan nemen of zoekt, meldt het dan bij Brenda. dan kan er wat afgestemd worden).

Er zal nog een nieuwe datum ingepland worden, heb je interesse? Neem dan contact op via pieter@thanq.eu.

 

Fenna en Jindi in Oostenrijk

Tot ziens!