Volgens mij wil elke hond wel wakker gemaakt worden voor een wandeling op het strand. Zeker buiten het zomerseizoen is het voor een hond ideaal op het strand: alle ruimte om lekker te rennen en uit te waaien! Het water, de lucht en het zand in samenspel met een laagstaande zon geeft prachtige kleuren en lange schaduwen. Dit samen maakt dat het juist in de winter erg mooi is om je hond te laten fotograferen op het strand.

Het strand biedt ook legio mogelijkheden om verschillende soorten foto’s te maken. Denk bijvoorbeeld aan actiefoto’s of portretfoto’s. Maar ook met de zee op de achtergrond of juist de duinen. Het is natuurlijk ook heerlijk om met een hele groep te wandelen op het strand, ook dit geeft weer totaal andere foto’s. Laat je inspireren door onderstaande foto’s of neem direct contact op voor het maken van een afspraak.

Overtuigd? Boek een fotoshoot. Meer inspiratie nodig? Bekijk mijn inspiratie bord Strand op Pinterest.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.