Het bos is voor veel mensen een favoriete locatie om een flinke wandeling te maken, maar niet alleen mensen hebben het hier naar hun zin: honden uiteraard ook! Heerlijk razen over de smalle paadjes of door de lange lanen, af en toe poseren of spelen met takken of bladeren. Het kan allemaal!

Onderstaande foto’s zijn gemaakt in het bos bij Bergen op Zoom. Met een wandeling van ongeveer een uur kom je zowel langs lange lanen, smalle paadjes, open vlaktes met heide en dichte begroeiing. Het is dus mogelijk om in één fotoshoot verschillende soorten foto’s te maken.

Overtuigd van de mogelijkheden? Boek een fotoshoot. Meer inspiratie nodig? Bekijk mijn inspiratie bord Bos op Pinterest.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.