Eigenlijk duurt het nog een maand voordat het lente is, maar de eerste bloemen laten zich al van hun beste kant zien. Die fleurige bloemenvelden geven een prachtig kleurrijk tafereel, zeker voor een donkere hond. Met twee donkere border collies als model ben ik al even aan het experimenteren geweest tussen gele krokussen, die kleurden het centrum van Goes als eerste…

De komende tijd kunnen we nog veel meer genieten van verschillende kleurrijke bloemen. Bij welke (kleur) bloemen vind jij je hond(en) het beste passen? Laat het me weten (via een reactie) en wie weet zet ik jou hond bij deze bloemen gratis op de foto!

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. De fotoshoot zal alleen gericht worden op het maken van een foto bij de genoemde bloemen, hiervan zal ik één foto in hoge resolutie zonder logo aanleveren voor eigen gebruik. Niet gewonnen? Je mag natuurlijk altijd zelf een fotoshoot boeken 🙂

20 thoughts on “Vroege lente – Win een fotoshoot

 1. Ik ga voor Jasmijn, de betekenis is ook liefde & vriendschap.. wat wij voor onze hond voelen. We hebben een Shiba inu ! Wat leuk om kans te maken op een shoot van onze hond, die hebben we nog niet, bijzonder. Groetjes Peggy

 2. De zonnebloem past erg goed bij mijn hond, omdat hij een temperamentvol, liefdevol en levenslustig karakter heeft. Mijn hond is mijn zonnestraaltje in huis en daarom zou ik het erg leuk vinden om een fotoshoot van mijn hondje tussen zonnebloemen te laten doen.

 3. Onze pumi’s zijn grijs, maar hun karakter zo kleurrijk! Die passen eigenlijk overal bij, maar misschien nog wel het best bij veel kleurtjes, zoals de kleurige wilde veldbloemen.

 4. Ik ga voor donkergekleurde Rozen, zeer donkerrood-paars.
  De roos is de bloem wat symbool staat voor liefde, Nicky is een kooikertje wat letterlijk overloopt van de liefde!! Vooral een donkergekleurde roos zal mooi afsteken bij het licht gekleurde engeltje dat Nicky is!!

 5. Uiteraard passen mijn zwarte kroaatjes het beste in een veld met mooie hyacinten, kleurrijk in mooi contrast en grillig van vorm net zoals hun karakter!

 6. Mijn Franse Bulldog Binkie is mijn allerliefste maatje die altijd bij me is.
  Hij eet precies hoe ik me voel en reagerrt daarop.
  Ik heb de ziekte van Crohn en sinds die tijd hebben wij hem uit het asiel gehaald.
  at een prachtig en geweldige hond is dat en ik snap niet dat hij voor ons al 4 baasjes heeft gehad,
  Wij kunnen hem in elk geval nooit meer missen en omdat hij zo bijzonder en dierbaar voor ons is kies ik voor de Iris.
  Omdat Iris betekent:
  Jouw vriendschap betekent veel voor mij, wijsheid, vertrouwen, hoop, mannelijkheid, Mariabloem
  Deze foto zou een hele speciale plaats thuis krijgen.

 7. Bij Deejay, mijn witte herder, hoe gek het misschien k;inkt, met witte rozen. Ze kan heel statig liggen met haar voorpoten over elkaar gekruist. Bij Jack tja, een wildebras, die zie ik een een veld met wilde bloemen, zoals klaprozen e.d.

 8. Ik heb twee zwart/ witte border collies. Rooney is 8 jaar en JonT is 8 maanden . Het zijn twee heel verschillende honden . Rooney is rustig en heel lief , JonT is druk en verschrikkelijk grappig . Daarom denk ik dat een fotoshoot van deze mannen het beste gemaakt kan worden aan de rand van een boerenland waar een strook wilde bloemen zijn gezaaid .
  Groeten van Monique

 9. Taika, mijn malamute (gelijkend op een husky/wolf), is een hond die nog erg dicht bij de natuur staat. Wilde bloemen in de vrije natuur zouden het best bij hem passen.

 10. Nou Pieter, ik wil die pumi’s van ons nog steeds wel eens tussen die wilde bloemen op een mooie plaat zien, dus tegen de tijd dat die gaan groeien, maken wel eens een afspraak! :p

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.