“Een lichte hond op het strand, kan dat?” Natuurlijk! Maar die vraag is niet zo vreemd, het strand geeft een lichte omgeving en je zou denken dat je hond dan weg kan vallen tegen de achtergrond. Eerlijk is eerlijk, een donkere hond valt beter op, maar dat neemt niet weg dat lichte honden mooi tot hun recht komen op het strand. Golden Retriever Boullie en Beagle Yoica in ieder geval wel!

Boullie is een grote fan van het water. Het was dus even een uitdaging om Boullie uit het water te houden en vóór het zwemmen een aantal droge foto’s te maken. Voor Yoica was het water geen probleem, die vond alles gewoon heel erg interessant ruiken.

Na een korte sessie op het strand kon het feest beginnen. Naast water is Boullie ook fan van balletjes, dus die had de tijd van haar leven!

Dat drukke gedoe in het water was iets teveel van het goede voor Yoica. Zij bracht alle geuren op het strand in kaart en hield de boel van een afstandje in de gaten.

Al dat speuren zorgt voor behoorlijk wat zand aan je neus, dat moet er natuurlijk wel even af als we nog een paar laatste foto’s maken. Want ja, een zonsondergang blijft één van mijn persoonlijke favoriete onderwerpen om vast te leggen, dus dat kunnen we natuurlijk niet overslaan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.