Met Jip (Nova Scotia Duck Tolling Retriever – kortweg Toller) zijn we op een bijzonder locatie in Domburg geweest. De uitdaging voor mij: het fotograferen van een bruine hond bij herfstkleuren. Of dit gelukt is? Oordeel zelf maar!

De wandeling voor de fotoshoot begon in het bos. Jip was erg enthousiast, maar wel iets onzeker met die camera voor zijn neus. Dat veranderde meteen toen er een piepballetje tevoorschijn kwam!

Het bijzondere aan Buitenplaatsen Manteling van Walcheren – bij Kasteel Westhove – is dat het bos direct aan de kust ligt. Hierdoor kun je in één wandeling (of in één fotoshoot zoals in dit geval) zowel door het bos als over het strand. Dat was voor Jip natuurlijk helemaal feest! Na het poseren nog even lekker rennen over het strand.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.