Op zaterdag 30 april 2016 is er een Benefiet wedstrijd georganiseerd voor het WAO team. Een deel van de ochtend en begin van de middag heb ik foto’s gemaakt. Tijdens de workshop heb ik geëxperimenteerd met een fisheye lens.

Hieronder kun je een kleine selectie aan foto’s bekijken, via Oypo zijn alle foto’s van deze wedstrijd te bekijken en te bestellen.

Foto’s benefiet wedstrijd & workshop WAO Team bestellen

Foto’s behendigheid

Benieuwd naar alle foto’s?

Via onderstaande button kun je alle foto’s van het evenement Dock Diving Havendag Werkendam bekijken en eventueel bestellen. Bij het bestellen kun je kiezen uit afdrukken, maar ook 2 digitale formaten (normale resolutie en originele resolutie). Vragen over de foto’s? Mail dan naar pieter@thanq.eu.

Foto’s benefiet wedstrijd & workshop WAO Team bestellen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.