Op zondag 15 mei 2016 was er bij KC Uden e.o. een behendigheid wedstrijd. Ik heb dat weekend alleen op zondag foto’s gemaakt. Niet alle lopers staan op de foto, bij alle ringen heb ik foto’s gemaakt – met een focus op Ring 2.

Hieronder kun je een kleine selectie aan foto’s bekijken, via Oypo zijn alle foto’s van deze wedstrijd te bestellen.

Foto’s Agility wedstrijd KC Uden e.o bestellen

Foto’s Agility wedstrijd KC Uden e.o.

Benieuwd naar alle foto’s?

Via onderstaande button kun je alle foto’s van het evenement Dock Diving Havendag Werkendam bekijken en eventueel bestellen. Bij het bestellen kun je kiezen uit afdrukken, maar ook 2 digitale formaten (normale resolutie en originele resolutie). Vragen over de foto’s? Mail dan naar pieter@thanq.eu.

Foto’s Agility wedstrijd KC Uden e.o bestellen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.