Tijdens de agility wedstrijd B1 Large bij KC de Kempen op 11 september 2016 heb ik foto’s gemaakt aan beide ringen. Aangezien ik vanuit diverse standpunten rond de ring foto’s gemaakt heb staan niet alle combinaties op de foto. 

Hieronder kun je een algemene impressie bekijken van de agility wedstrijd B1 Large bij KC de Kempen. Via Oypo kun je alle foto’s bekijken en bestellen.

Bestel foto’s van B1 Large bij KC de Kempen

Agility wedstrijd B1 Large bij KC de Kempen

Wil je alle foto’s bekijken?

Via onderstaande button kun je alle foto’s bekijken en bestellen. Je kunt hierbij kiezen voor een digitale download of afdruk. Downloads mogen voor persoonlijk gebruik gedeeld worden naar bijvoorbeeld Facebook.

Bestel foto’s van B1 Large bij KC de Kempen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.