Op zondag 23 april 2017 was bij KwiSPEL in Made een landelijke hooperwedstrijd. Tijdens de wedstrijd heb ik in beide ringen foto’s gemaakt. Tussendoor heb ik diverse keren buiten de ring foto’s gemaakt. Inmiddels zijn alle foto’s verwerkt, waarvan op deze pagina een selectie geplaatst is.

De selectie aan foto’s op deze pagina is ook op mijn Facebook pagina verschenen, de foto’s mogen uiteraard gedeeld worden. Via Oypo kunnen alle foto’s bekeken en besteld worden.

Bestel foto’s van hooperwedstrijd in Made op 23 april 2017

Foto’s Hooperwedstrijd in Made

 

Benieuwd naar alle foto’s?

Via onderstaande button kun je alle foto’s bekijken en bestellen. Je kunt hierbij kiezen voor een digitale download of afdruk. Downloads mogen voor persoonlijk gebruik gedeeld worden naar bijvoorbeeld Facebook.

Bestel foto’s van hooperwedstrijd in Made op 23 april 2017

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.