Op zondag 9 juli 2017 heb ik bij KC Zeeland tijdens de clubkampioenschappen foto’s gemaakt. Niet alle combinaties staan op de foto, met name 2e graad staat niet op de foto omdat ik zelf ook deelnemer was. 

Onderstaande foto’s staan ook op Facebook, alle foto’s kunnen via Oypo bekeken en eventueel besteld worden.

Bestel foto’s van de clubkampioenschappen

 

Foto’s clubkampioenschappen behendigheid

 

Benieuwd naar alle foto’s?

Via onderstaande button kun je alle foto’s bekijken en bestellen. Je kunt hierbij kiezen voor een digitale download of afdruk. Downloads mogen voor persoonlijk gebruik gedeeld worden naar bijvoorbeeld Facebook, Instagram of Twitter.

Bestel foto’s van de clubkampioenschappen

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.