Op zaterdag 30 juni 2018 vond bij 4Feet for Fun in Vught de Xtreme Distance Hoopers (XDH) plaats. Tijdens de ochtend heb ik heb ik foto’s gemaakt van de deelnemers. 

Hieronder is een selectie aan foto’s te bekijken (voor mijn Facebook fans, dit zijn dezelfde als op Facebook). Via Oypo kunnen alle foto’s bekeken en naar wens besteld worden als digitaal bestand of als afdruk.

Bestel foto’s

 

Foto’s Xtreme Distance Hoopers Vught 2018

 

Benieuwd naar alle foto’s?

Via onderstaande button kun je alle foto’s bekijken en bestellen. Je kunt hierbij kiezen voor een digitale download of afdruk. Downloads mogen voor persoonlijk gebruik gedeeld worden naar bijvoorbeeld Facebook, Instagram of Twitter.

Bestel foto’s

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.