Op zaterdag 8 september 2018 werd in Meeuwen tijdens de Streekdagen de Happy Dog European Championship “Big Air” georganiseerd door Arie Konings Dock Diving Team. Zowel tijdens de training als de wedstrijd heb ik foto’s gemaakt.

Hieronder is een selectie aan foto’s te bekijken van het dock diving (indien je via Facebook komt, dit zijn dezelfde foto’s). Via Oypo kunnen alle foto’s bekeken en besteld worden.

Bestel foto’s dock diving

 

Foto’s Happy Dog European Championship “Big Air” 2018

 

Benieuwd naar alle foto’s?

Via onderstaande button kun je alle foto’s bekijken en bestellen. Je kunt hierbij kiezen voor een digitale download of afdruk. Downloads mogen voor persoonlijk gebruik gedeeld worden naar bijvoorbeeld Facebook, Instagram of Twitter.

Bestel foto’s

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.