Holi kleurpoeder fotoshoots met honden

Heb jij ze al gespot? De hondenfoto’s met een enorme kleurexplosie eromheen. Het lijkt misschien een digitale truc, niets is minder waar. Het gaat om een fotoshoot met holi kleurpoeder. Op deze pagina kun je een aantal foto’s vinden om een idee te krijgen. Benieuwd hoe deze foto’s tot stand zijn gekomen? Lees dan mijn blog over de holi fotoshoot met border collies.

Hondenfoto’s met holi kleurpoeder

Veel foto’s die ik online ben tegengekomen zijn met een agility sprong gemaakt, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ook als de honden een sprintje trekken of rondjes draaien ontstaan er kleurrijke stofwolken.

Agility foto’s met holi kleurpoeder

Met behulp van een agility sprong kunnen we precies bepalen waar en wanneer een hond gaat springen. Per hond kan het wel verschillen hoe ze afzetten en springen, dus we ‘oefenen’ altijd even zonder kleurpoeder.

Colored run

Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere honden tegelijk te voorzien van holi kleurpoeder en ze dan allemaal een sprint te laten rennen. Enige gehoorzaamheid van de honden is dan wel noodzakelijk 😉

Colored run

Interesse in een holi fotoshoot met honden?

Ben je net als mij ook zo enthousiast geworden? Dan kan ik van jou hond natuurlijk ook een gave foto met holi kleurpoeder maken. Neem even contact op en we bespreken de mogelijkheden voor een holi kleurpoeder fotoshoot met jou hond(en).