Jake – Border Collie


Jake is een geweldig mooie border collie pup, 8 maanden oud als we afspreken in Domburg om foto’s te maken. We hebben op tijd afgesproken, het is dan rustiger op het strand en het licht is dan mooier.

Tijdens de wandeling naar het strand stoppen we nog een paar keer om gebruik te maken van het zonnetje dat precies door de bomen prikt. We houden het kort, we willen namelijk zo snel mogelijk op het strand staan nu het licht nog zachter is.

Zeeuwse paalhoofden

Op het strand komen we meteen aan bij de typisch Zeeuwse paalhoofden. Een mooi excuus om meteen beginnen met de eerste foto’s, de paalhoofden geven de foto een mooi decor en de ‘drang’ om meteen het hele strand over te rennen is nog iets kleiner. Daarna lopen we door naar een groter open stuk strand voor actiefoto’s, maar eerst nog even… We doorkruisen een spoor van een terreinwagen die op het strand is geweest. Ik vraag of Jake in het spoor kan gaan liggen. Enigszins verbaasd leggen ze Jake in het spoor van de autoband en ik duik in het zand om een foto te maken.

Jake in Domburg

Jake ligt in een autospoor op het strand

Eindelijk rennen!

Nu mag Jake echt gaan rennen! Met een sterke focus op de bal dirigeren we Jake precies die kant op waar we hem willen hebben en hij geniet met volle teugen! Totaal niet in de gaten dat we eigenlijk met een fotoshoot bezig zijn.

 

Catch the ball!

Jake heeft volledige focus op de bal, geweldig!

Jake heeft volledige focus op de bal, geweldig!

Na de actiefoto’s laten we Jake weer even op adem komen met een aantal trucjes en schieten we nog een aantal portretten, nu hij even heeft kunnen ‘werken’ heeft hij zo’n prachtige tevreden blik.

Inmiddels is het licht te fel geworden voor het strand en is Jake ook wel even toe aan een pauze. We lopen terug naar het bos achter de duinen om daar in de beschutting van de bomen nog een aantal foto’s te maken. Uiteraard mag een foto in de hoofdlaan van het bos niet ontbreken!

Jake in Domburg

Jake in het bos bij Kasteel Westhove

Fotoboek

De foto’s van deze fotoshoot zijn ook verwerkt in een fotoboek. Het resultaat daarvan kun je bekijken in mijn review welke eerder verschenen is op mijn blog. Benieuwd naar de mogelijkheden van een fotoboek? Geef dit dan even aan bij het aanvragen van de fotoshoot.

Enthousiast?

Overtuigd door de foto’s? Bekijk de mogelijkheden voor een fotoshoot of blader door mijn portfolio om meer foto’s te bekijken. Heb je vragen? Neem dan contact op via pieter@thanq.eu of bel 06 10 28 46 96.

Fotoshoot van je hond