Kelly, Robbie en Sammy


Kelly, Robbie en Sammy wonen gezellig samen in één roedel. We spreken af bij Kasteel Westhove om zowel in het bos als op het strand hondenfoto’s te maken als cadeau voor een verjaardag.

 

Hondenfoto’s in het bos

We beginnen met foto’s in het bos. Aan het begin van de wandeling komen we langs een ingestort schuurtje. Het licht schijnt door de fris groene bomen (de shoot was in de zomer) en geeft haast een schilderachtige sfeer. Voorzichtig testen we de stevigheid en laten we de honden poseren op de grote stukken beton.

Kelly, Robbie en Sammy bij de kleine ruïne in het bos

Kelly, Robbie en Sammy bij de kleine ruïne in het bos

We vervolgen onze weg verder het bos in, richting het strand. We stoppen onderweg verschillende keren om foto’s te maken. Door steeds enkele foto’s te maken en dan weer te wandelen wordt het ook niet te ‘saai’ voor de honden.

 

Sammy hangt op haar gemak over de boomstam

Sammy hangt op haar gemak over de boomstam

Foto’s op het strand

Op het strand maken we eerst nog een groepsfoto, de honden zijn nu nog droog. Daarna mogen ze lekker rennen! Sammy is ook groot fan van water, dat vraagt natuurlijk om een spetterfoto 🙂

 

Zeeuwse paalhoofden

De bekende Zeeuwse paalhoofden staan ook op dit strand en bieden een dankbaar decor als afwisseling op het strand. Kelly, Robbie en Sammy hebben even lekker kunnen rennen op het strand, nu mogen ze nog een laatste keer poseren bij de Zeeuwse paalhoofden.

 

Fotoboek

De foto’s van een fotoshoot lever ik in ieder geval digitaal aan, maar hoe vaak blader je terug door je foto-archief op de computer? Niet zo vaak waarschijnlijk… Veel honden eigenaren hebben één of meerdere foto’s als wanddecoratie in huis hangen, maar dat doe je niet met (bijna) alle foto’s van een fotoshoot. Een fotoboek is dan een mooie uitkomst, gemakkelijk erbij te pakken met visite maar ook om later weer eens terug te kijken. Je kunt na de shoot zelf een fotoboek samenstellen, maar je kunt dit ook door mij laten doen. In dat geval maak ik de selectie van de foto’s, zorg ik voor de opmaak en de bestelling van het boek. Hieronder een indruk van het fotoboek dat ik voor deze fotoshoot gemaakt heb.

 

Enthousiast?

Overtuigd door de foto’s? Bekijk de mogelijkheden voor een fotoshoot of blader door mijn portfolio om meer foto’s te bekijken. Heb je vragen? Neem dan contact op via pieter@thanq.eu of bel 06 10 28 46 96.

Fotoshoot van je hond