Een tijdje geleden heb ik al foto’s gepubliceerd van de wedstrijd tijdens het Zomer Agility Festival, maar ik had ook foto’s gemaakt tijdens de seminars die de dagen ervoor gegeven zijn bij Hondenschool Lingewaard. Op donderdag 17 juli en vrijdag 18 juli heb ik foto’s bij seminars gemaakt, bij de ene seminar meer foto’s dan bij de andere. Tijdens het fotograferen schiet ik veelal meer foto’s bij één sprong, meestal blijft daar maar één foto van over. Deze keer heb ik dat anders aangepakt.

Ik was op dezelfde manier begonnen: de mooiste foto’s overhouden. Later dacht ik: eigenlijk is het in sommige gevallen juist wel leuk om ook de foto’s van het afzetten en landen te zien. Je ziet dan namelijk veel beter de sprongtechniek dan bij alleen die ene foto waarbij je hond precies boven de sprong zweeft. Met deze keuze ben ik ook minder kritisch gaan selecteren op scherpte, de foto’s voor en na het zweefmoment zijn nu eenmaal vaak minder mooi… Twijfel je aan de scherpte van een foto die je graag zou bestellen? Mail me dan gerust, dan bekijk ik dat nog even op de hoge-resolutie foto.

Voor het gemak zijn de foto’s ingedeeld in de volgende groepen:

Preview foto’s Zomer Agility Festival 2014

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.