Nash had ik al een paar keer gezien als echt kleine puppy. Toen we afspraken voor een fotoshoot had hij al een paar groeispurts gehad. Wat is ie al groot geworden! We spraken af bij de ‘Grote Piet’ – een locatie aan het Veerse Meer waar veel mensen met honden komen. Niet voor niets, er is hier voldoende ruimte om lekker te kunnen spelen en rennen!

We zijn alleen niet begonnen met het spelen… Om te voorkomen dat Nash het water in dook vóór de portretfoto’s gemaakt waren zijn we eerst naar het stukje duinlandschap gegaan. Hier zagen we hoe knap Nash al is, hij bleef steeds keurig op zijn plaats voor de foto.

Maar al dat poseren is natuurlijk niet voor niets! Dat werd natuurlijk beloond met spelen en rennen! En dat geeft dan weer de ideale gelegenheid om van deze prachtige puppy actiefoto’s te maken.

Tijdens het spelen kregen we nog even bezoek van een andere pup. Dat vond Nash wel erg leuk en besloot de stoute schoenen aan te trekken en met hun mee te gaan. Inmiddels had Nash ook wel genoeg gerend en prikkels gehad, dus konden wij afsluiten met een lieve hond-baas foto.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.