Het zou toch ideaal zijn, als we voor een fotoshoot voor eventjes het weer zelf kunnen bepalen… We gaan namelijk niet zo snel op pad in de regen. En met een grijze winterse lucht krijg je niet echt stralende foto’s. Het weer hebben we – gelukkig maar – niet in de hand. Dat maakt het inplannen van fotoshoots in deze tijd van het jaar een uitdaging. Wat als we de rollen nu eens omdraaien?

In de winter en het vroege voorjaar is het vaak genoeg prachtig fotoweer, alleen weten we dat meestal pas kort van tevoren. De foto hierboven is bijvoorbeeld op 23 februari gemaakt. Ik ben daarom op zoek naar mensen die graag eens een rondje mee gaan wandelen op (nieuwe) fotolocaties in Zeeland. De foto’s die ik onderweg maak zal ik gebruiken voor publicatie op mijn website en social media. Afdrukken en foto’s in hoge resoluties kunnen tegen een vergoeding gekocht worden. Fotoshoots zullen met name in het weekend of op maandag zijn en omdat we kort van tevoren afspreken (meestal pas op de dag zelf, soms de dag van tevoren), kunnen we uitkiezen tijdens welk weer we afspreken. Heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in zodat ik kan inschatten wie ik het best kan benaderen als het mooie weer zich voordoet en ik van plan ben om op pad te gaan. Alvast bedankt 🙂

 

Geen velden gevonden.