Vorige week heb ik de ‘stoute schoenen’ aangetrokken. Het was mooi weer en voor de dagen erna was er regen opgegeven. Ik stond dus te popelen om met mijn camera naar buiten te gaan. Deze keer zonder onze eigen honden… Vandaag besloot ik om buiten andere modellen op te zoeken. Voor mij best spannend, want op die manier ben ik niet eerder te werk gegaan. Eenmaal op het hondenveld in Goese Polder Park aangekomen bleek dat er – letterlijk – geen hond te bekennen was.

Even later kwam ik gelukkig een eerste model tegen: Dodo, de vrolijke Heidelwachtel die jullie afgelopen week al even op Facebook konden zien. Daarna kwam ik ook diverse andere honden tegen, allemaal blij dat ze heerlijk buiten konden rennen 🙂 De ronde afgesloten met een aantal foto’s van onze eigen border collies, die wilden natuurlijk ook dolgraag naar buiten! Nu ik die dankbare koppies weer terugzie… kan ik niet wachten om weer naar buiten te gaan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.