Afgelopen weekend zijn we op stap geweest met een flinke groep border collies, familie van Fenna. Het is steeds een genot om te zien hoe goed alle honden met elkaar omgaan en hoe ze heerlijk kunnen genieten van een flinke wandeling om daarna gezamenlijk in slaap te vallen. Tijdens de wandeling kan ik ook mijn hart ophalen qua fotografie, er is altijd wel een hond in de buurt om te fotograferen!

Op de foto’s zal het je wel opvallen, naast een flink aantal border collies waren ook 2 beagles mee. Deze mogen dan natuurlijk ook niet ontbreken op de foto! Tijdens een wandeling waarbij alle honden door elkaar rennen is het erg lastig fotograferen – dan staat er altijd wel eentje in de weg 😉 In combinatie met de beschikbare ruimte van de omgeving waar we dit weekend waren heb ik me daarom gericht op losse portretfoto’s en uiteraard een aantal groepsfoto’s.

Foto’s borderbende

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.