Al 500 fans op Facebook! Een mijlpaal om even bij stil te staan, dat vraagt natuurlijk om een toffe actie voor mijn fans. Een actie waar liefst zoveel mogelijk fans van kunnen genieten… 🙂

Nederland kent een groot aantal prachtige locaties waarbij je kan genieten van de natuur, architectuur of juist de geschiedenis van ons land. Honden zijn op veel locaties (aangelijnd) toegestaan. Voor deze actie ben ik juist op zoek naar locaties waar je hond lekker vrij kan rennen. Stuur jouw favoriete losloopgebied in en win een fotoshoot!

Bij een losloopgebied is het juist toegestaan om je hond(en) los te laten. Hier kunnen ze lekker rennen, spelen en zich vrij voelen.  Dat vrije gevoel geeft blije honden. Een dankbare herinnering om vast te leggen in een foto.

Hoe kun je meedoen?

Laat via onderstaand formulier of als openbaar bericht op mijn Facebook-pagina weten wat jou favoriete losloopgebied is én waarom dit gebied zo fijn is. Ik ben op zoek naar losloopgebieden in Zuid/Zuid-West Nederland, maar als je een ander gebied weet dat zeker de moeite waar is schroom dan niet om het in te sturen. Heb je foto’s van dit gebied? Die zijn meer dan welkom), dan kan ik meteen ook een beeld vormen waarom dit gebied zo fijn is. Je kunt t/m 8 december je favoriete losloopgebied inzenden.

Win een fotoshoot!

Een dankbare herinnering, niet digitaal maar als tastbaar product. Een fotoafdruk van 75 x 50cm waar je lange tijd van kunt genieten en waardoor je steeds weer denkt aan het plezier van je hond, om hem vervolgens natuurlijk nog eens dat plezier te gunnen door er nog een keer te wandelen! Uit alle inzendingen zal ik één gebied met daarbij één winnaar kiezen. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, ik zal een hele dag in dat gebied aanwezig zijn waarbij ook andere honden de gelegenheid hebben om vrijblijvend op de foto te gaan. Details rondom die fotodag zal ik later bekend maken.

Geen velden gevonden.