Als fotograaf ben ik altijd in voor iets nieuws, zeker als het gaat om locatiekeuzes! Miranda was op zoek naar een stoere locatie en zocht iets anders dan het bos of het strand. We kwamen uit bij een verlaten treinstation voor de fotoshoot met de honden. Enige voorzichtigheid was op zijn plaats natuurlijk, want de veiligheid van de honden staat voorop! 

Voor de fotoshoot hebben we online research gedaan naar verschillende locaties, contact opgenomen met andere fotografen en diverse organisaties. Veel van de onderzochte locaties waren slecht toegankelijk of door het vele gebroken glas totaal onveilig voor honden. Een kort bezoek door Miranda aan deze locatie leerde dat de hoeveelheid gebroken glas erg mee viel. Gewapend met mijn camera, hondensnoepjes en een veger en blik gingen we op pad.

Hondenfoto met Bo, Ziva, Magic

Bo, Ziva, Magic

Bo (bearded collie), Ziva en Magic (border collies, moeder en dochter) vonden de locatie in het begin wel een beetje spannend. Hun nieuwsgierigheid overwon die spanning al snel en met de lekkere hondensnoepjes in de aanslag waren ze die camera snel vergeten.

Border collie Ziva

Tijdens de fotoshoot scheen er zelfs nog even een straaltje zonlicht door het dak

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.