Inmiddels traditie voor ons: net voor de jaarwisseling de border collies laten uitwaaien op het strand met hun zusjes, moeder, oma, nichtjes en vriendjes. Het zonnetje hebben we weinig gezien tijdens de strandwandeling, maar daar hadden de honden geen last van!

Tijdens de wandeling heb ik natuurlijk wat foto’s gemaakt van onze honden, heerlijk om terug te zien hoe de honden genoten hebben van hun wandeling! En na de wandeling? Dan moet er natuurlijk nog even een groepsfoto van de honden gemaakt worden!

Foto’s strandwandeling

Interesse?

Geïnspireerd door de foto’s? Bekijk de mogelijkheden voor een fotoshoot op locatie of boek hieronder direct een fotoshoot!

Boek een fotoshoot!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.