De eerste buitenwedstrijd hebben we alweer achter de rug en dat is altijd best even spannend met het weer. De gehele week voor de wedstrijd hadden we regen, maar op zaterdag 5 maart 2016 hebben we bij KC Scheldezoom zelfs de zon gezien! 

Toen we ’s ochtends aankwamen zag het veld nog wit van de vorst. De wedstrijd is een uurtje later gestart om de grond te laten ontdooien en daarna konden de deelnemers genieten van de mooie parcoursen en zelfs het zonnetje 🙂

Hieronder is een selectie van de foto’s opgenomen. Via Oypo kunnen alle foto’s van de behendigheid wedstrijd bij KC Scheldezoom bekeken en besteld worden.

Foto’s behendigheidswedstrijd KC Scheldezoom bestellen

Hondenfoto’s bij
KC Scheldezoom

Benieuwd naar alle foto’s?

Via onderstaande button kun je alle foto’s bekijken en eventueel bestellen. Bij het bestellen kun je kiezen uit afdrukken, maar ook 2 digitale formaten (normale resolutie en originele resolutie). Vragen over de foto’s? Mail dan naar pieter@thanq.eu.

Foto’s behendigheidswedstrijd KC Scheldezoom bestellen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.