Een wandeling in het bos is een feestje voor onze honden, zeker als er ook andere hondenvrienden mee gaan. Deze keer zijn we in Bergen op Zoom bij Landgoed Lievensberg (bij ’t Appeltje). Met prachtige lanen, leuke slingerpaadjes en een open stuk heide is het ook voor ons geweldig om hier te lopen! 

Tijdens de wandeling genieten we van de fantastische omgeving. Het is soms wel klimmen en klauteren vandaag, er wordt groot onderhoud gepleegd in het bos. Dat mag de pret niet drukken, er is genoeg te zien! Verderop schittert de late middagzon door de bomen en laten we puppy Jake (border collie) even poseren in de hoofdlaan. Hij bleef zelfs langer op zijn plaats liggen dan tijdens de training, nu al een super hondenmodel!

Hondenfoto's wandeling Bergen op Zoom

Na een momentje voor de foto mag hij natuurlijk weer lekker rennen met zijn grote zussen en vriendinnen. Heerlijk vond ie het!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.