Een fotoshoot met een puppy is altijd even spannend. Blijft ze wel even zitten? Wat vindt ze van de omgeving? En komt ze wel mooi op de foto? Die spanning is heel gezond en natuurlijk geen probleem. Ieder pupje vindt het leuk om een nieuwe omgeving te ontdekken en dat leggen we natuurlijk graag vast op de foto. 

Bij het Veerse Meer bij De Meerkoet mocht ik meemaken hoe Maddy (een nova scotia duck tolling retriever puppy) voor het eerst over het strand en door het water mocht rennen. Aan het begin was ze een klein beetje afwachtend, maar met haar grote broer Toby rende ze al snel zelfverzekerd over het strand. Als Maddy de eerste energie kwijt is, maken we een aantal portretfoto’s. Ze is dan gewend aan de omgeving en blijft dan gemakkelijker even zitten. Dat hoeft uiteraard niet lang, daarna kan ze weer verder met rennen! Bij deze shoot draaide het om Maddy, maar tussendoor is er natuurlijk ook even tijd om een paar hondenfoto’s van grote broer Toby (ook een toller) te maken. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.