Op 2 juli 2016 werd tijdens de Havendag in Werkendam de 3e competitiewedstrijd dock diving gehouden. Tijdens dit evenement heb ik niet alleen foto’s gemaakt, maar stond ik ook zelf op het dock om met Jindi deel te nemen aan de competitie 🙂 

Op Facebook was al eerder een fotoalbum te vinden met een aantal foto’s van het evenement Dock Diving Havendag Werkendam. Hieronder kunnen jullie een sfeerimpressie van de dag bekijken. Via Oypo kunnen alle foto’s bekeken en eventueel besteld worden.

Foto’s Dock Diving Havendag Werkendam bestellen

Foto’s Dock Diving Havendag Werkendam

Benieuwd naar alle foto’s?

Via onderstaande button kun je alle foto’s van het evenement Dock Diving Havendag Werkendam bekijken en eventueel bestellen. Bij het bestellen kun je kiezen uit afdrukken, maar ook 2 digitale formaten (normale resolutie en originele resolutie). Vragen over de foto’s? Mail dan naar pieter@thanq.eu.

Foto’s Dock Diving Havendag Werkendam bestellen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.