Op zondag 31 juli 2016 heb ik foto’s gemaakt tijdens de IMCA benefietswedstrijd bij Jumpin’ De Weel 2016. Naast fotograferen heb ik zelf ook deelgenomen in de A-klasse, vandaar dat daar geen foto’s van zijn.

Hieronder kun je een kleine selectie van foto’s bekijken, via Oypo zijn alle foto’s van deze wedstrijd te bestellen.

Foto’s IMCA benefietwedstrijd Jumpin’ De Weel 2016 bestellen

Foto’s Jumpin’ De Weel 2016

 

Benieuwd naar alle foto’s?

Via onderstaande button kun je alle foto’s van het evenement IMCA Benefietwedstrijd Jumpin’ De Weel 2016 bekijken en eventueel bestellen. Bij het bestellen kun je kiezen uit afdrukken, maar ook 2 digitale formaten (normale resolutie en originele resolutie). Vragen over de foto’s? Mail dan naar pieter@thanq.eu.

Foto’s IMCA benefietwedstrijd Jumpin’ De Weel 2016 bestellen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.