De Happy Dog Wintercompetitie behendigheid wordt gehouden bij WW Indoor 4 All in Hoogerheide. Op zaterdag 29 oktober 2016 heb ik een gedeelte van de dag foto’s gemaakt. 

Op deze pagina is een selectie aan foto’s te bekijken, via Oypo kunnen alle foto’s bekeken worden. Aangezien de foto’s binnen gemaakt zijn en het buiten niet altijd even licht was, zijn de foto’s minder scherp dan jullie gewend zijn van mijn buitenwedstrijden.

Foto’s Happy Dog Wintercompetitie

 

Benieuwd naar alle foto’s?

Via onderstaande button kun je alle foto’s bekijken en bestellen. Je kunt hierbij kiezen voor een digitale download of afdruk. Downloads mogen voor persoonlijk gebruik gedeeld worden naar bijvoorbeeld Facebook.

Bestel foto’s van Happy Dog Wintercompetitie 2016

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.