Het Happy Dog NK Dock Diving 2016 werd op zondag 23 oktober gehouden tijdens het evenement Honden aan Zee. Onderweg naar het evenement was het nog goed mistig, in het najaar betekent dat vaak een mooie dag. En een mooie dag was het zeker! Volop zon en een heerlijke temperatuur. Het bad stond pal voor de opgang van de pier, waardoor de honden zelfs in 2 rijen bewonderd konden worden. Geweldig genoten, zowel als deelnemer als fotograaf.

Het NK Dock Diving 2016 begon met het onderdeel Big Air. Het mooie weer zorgde al vroeg voor publiek, wat maar al te graag bleef kijken bij de deelnemende honden. Tijdens het onderdeel Big Air mochten de honden laten zien hoe ver ze konden springen. Met een record sprong van 4,90 meter, won Noa dit onderdeel bij de medium honden. Bij Extreme Vertical werd door Landeau een hoogte van 1,5 meter gehaald – op 2,5 meter afstand van het dock. Tijdens het laatste onderdeel Speed Retrieve was Fame de snelste, ze zwom in 5,64 seconden naar het einde van het bad. Alle uitslagen van het NK Dock Doving 2016 zijn te bekijken via de website van Arie Konings Dogsports Events.

Foto’s NK Dock Diving 2016

Video NK Dock Diving

Bij het NK Dock Diving heb ik een aantal korte clipjes opgenomen tijdens Speed Retrieve, hierbij dienen honden zo snel mogelijk de dummy uit de houder te pakken aan het eind van het bad.

Benieuwd naar alle foto’s?

Via onderstaande button kun je alle foto’s bekijken en bestellen. Je kunt hierbij kiezen voor een digitale download of afdruk. Downloads mogen voor persoonlijk gebruik gedeeld worden naar bijvoorbeeld Facebook.

Bestel foto’s van het NK Dock Diving 2016

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.