Op zaterdag 1 april 2017 was het eerste weekend van de selectie wedstrijden voor het Agility Wereldkampioenschap 2017. Tijdens deze wedstrijd heb ik bij de Large klasse (geen grapje) foto’s gemaakt. De wedstrijd werd gehouden bij WW Indoor 4 All in Hoogerheide. 

Op deze pagina is een selectie aan foto’s te bekijken, sommige foto’s zijn eerder al op Facebook verschenen. Via Oypo kunnen alle foto’s bekeken en besteld worden. Zoals bij de andere wedstrijden binnen, de foto’s hebben een lagere scherpte dan de foto’s die buiten gemaakt worden door mij.

Bestel foto’s van Agility selectie WK 2017

 
 

Foto’s Agility selectie WK 2017

 

Benieuwd naar alle foto’s?

Via onderstaande button kun je alle foto’s bekijken en bestellen. Je kunt hierbij kiezen voor een digitale download of afdruk. Downloads mogen voor persoonlijk gebruik gedeeld worden naar bijvoorbeeld Facebook.

Bestel foto’s van Agility selectie WK 2017

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.