Op zondag 19 maart 2017 werd de eerste hoopers wedstrijd van seizoen 2017 gehouden in Hoogerheide. De wedstrijd werd door Ready Steady Go georganiseerd. Er werden 4 ronden gelopen in 2 klassen. Ik heb van alle deelnemers foto’s gemaakt.

Op deze pagina is een selectie aan foto’s te bekijken (voor mijn Facebook fans, dit zijn dezelfde foto’s). Via Oypo kunnen alle foto’s bekeken en besteld worden. Aangezien de foto’s binnen gemaakt zijn hebben de foto’s een lagere scherpte dan jullie gewend zijn van mijn buiten foto’s.

Bestel foto’s van deze hoopers wedstrijd

Foto’s hoopers wedstrijd

 

Benieuwd naar alle foto’s?

Via onderstaande button kun je alle foto’s bekijken en bestellen. Je kunt hierbij kiezen voor een digitale download of afdruk. Downloads mogen voor persoonlijk gebruik gedeeld worden naar bijvoorbeeld Facebook.

Bestel foto’s van deze hoopers wedstrijd

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.