In het kader van de “I Love ROGZ” campagne ben ik een samenwerking gestart met ROGZ. In deze eerste blog zie je het speeltje Pop-Upz.

Campaign "I Love ROGZ" collaborationUiteraard heb ik bij binnenkomst eerst het verrassingspakket op de foto gezet. Onze border collies Fenna en Jindi dachten daar iets anders over, die konden natuurlijk niet wachten om met al dat nieuws te spelen en scheurden enthousiast het inpakpapier van de doos af. Na een korte fotosessie mochten ze uiteraard de nieuwe speeltjes meteen uitproberen!

Tijdens de eerste fotoshoot heb ik de ROGZ Pop-Upz meegenomen. Hoewel we zelf niet zo snel een speeltje als dit zouden uitzoeken, beviel dit hondenspeeltje echt heel erg goed! Je kan het gemakkelijk oppakken (ook voor kleinere kinderen), het gooit makkelijk en het blijft goed boven water drijven. Jindi moest even wennen dat de ROGZ Pop-Upz hoger in het water ligt, maar buiten dat hebben ze zich prima vermaakt op het strand!

Stay tuned om de rest van het verrassingspakket te zien en reviews van de producten te lezen.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.