Begin januari ben ik uitgenodigd om te komen fotograferen bij de Border Collie Nieuwjaarswandeling 2017. De wandeling is dit jaar voor de 8e keer door Ingrid georganiseerd, deze keer als herdenkingswandeling voor Sterre die onlangs overleden is aan de gevolgen van epilepsie. De wandeling begint met een korte speech en eerbetoon aan Sterre. Daarna is het volop genieten van alle border collies die zo heerlijk over het strand struinen.

De wandeling begint met een korte speech en het uitdelen van een door sponsoren zeer gevulde goodybag. Op het strand werden voor Sterre rozen gelegd, als eerbetoon aan de border collie die aanleiding is geweest voor het organiseren van deze wandeling 8 jaar geleden. De meeste honden lopen al lekker los, kriskras door elkaar en genieten van hun vrijheid op het strand. Nadat we een moment stil hebben gestaan bij de rozen, beginnen wij ook aan onze wandeling over het strand.

Foto’s Border Collie Nieuwjaarswandeling

 

Border collies op het strand

Tijdens de wandeling zelf heb ik uiteraard ook foto’s gemaakt. Wat vonden de honden het toch heerlijk om samen over het strand te struinen! Het was redelijk laag water, vandaar dat je niet teveel honden bij elkaar op de foto ziet – ze hadden alle ruimte om verspreid van elkaar heerlijk te rennen.

 

Portretfoto’s op het strand

Er was natuurlijk ook af en toe gelegenheid voor een portretfoto. Ik heb niet alle honden voor mijn lens gehad, voor sommige honden werkte mijn camera als een omgekeerde magneet 😉 Telkens als ik me omdraaide, liepen ze snel de andere kant op.

 

Ik heb fantastisch genoten van de wandeling! En met mij vele anderen. Bedankt Ingrid, Anne, Thyra en Ingrid voor het organiseren van deze geweldige wandeling. En natuurlijk ook dank aan alle sponsoren die de goodybag mogelijk gemaakt hebben, ook na de wandeling hebben onze honden nog genoten van al het lekkers!

 

Benieuwd naar alle foto’s?

Via onderstaande button kun je alle foto’s bekijken en bestellen. Je kunt hierbij kiezen voor een digitale download of afdruk. Downloads mogen voor persoonlijk gebruik gedeeld worden naar bijvoorbeeld Facebook.

Bestel foto’s van Border Collie Nieuwjaarswandeling 2017

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.