Op zaterdag 14 januari 2016 was de tweede selectiewedstrijd voor het WAO in 2017. De wedstrijd was zowel op zaterdag als zondag, ik ben alleen zaterdag aanwezig geweest. De wedstrijd werd gehouden bij WW Indoor 4 All in Hoogerheide. 

Op deze pagina is een selectie aan foto’s te bekijken, via Oypo kunnen alle foto’s bekeken en besteld worden. Aangezien de foto’s binnen gemaakt zijn hebben de foto’s een lagere scherpte dan jullie gewend zijn van mijn buitenwedstrijden, daarbij was het regelmatig zo donker dat het soms bijna onmogelijk werd om fatsoenlijke foto’s te maken… Neemt natuurlijk niet weg dat het alsnog een mooie herinnering geeft om de foto’s door te kijken en terug te zien!

Bestel foto’s van WAO selectie 2017

Foto’s WAO selectie 2017

 

Benieuwd naar alle foto’s?

Via onderstaande button kun je alle foto’s bekijken en bestellen. Je kunt hierbij kiezen voor een digitale download of afdruk. Downloads mogen voor persoonlijk gebruik gedeeld worden naar bijvoorbeeld Facebook.

Bestel foto’s van WAO selectie 2017

Tot snel bij WAO 2017!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.