Op zaterdagochtend 21 januari werd door Border Collie Club Nederland een wedstrijd behendigheid georganiseerd. In de ochtend liep de 1e graad, hier heb ik bij alle hoogten foto’s gemaakt. De wedstrijd werd gehouden in Velddriel.

Op deze pagina is een selectie aan foto’s te bekijken. Via Oypo kunnen alle foto’s bekeken en besteld worden. Aangezien de foto’s binnen gemaakt zijn hebben de foto’s een lagere scherpte dan jullie gewend zijn van mijn buitenwedstrijden.

Bestel foto’s van BCCN behendigheid 1e graad

Foto’s behendigheid 1e graad BCCN

 

Benieuwd naar alle foto’s?

Via onderstaande button kun je alle foto’s bekijken en bestellen. Je kunt hierbij kiezen voor een digitale download of afdruk. Downloads mogen voor persoonlijk gebruik gedeeld worden naar bijvoorbeeld Facebook.

Bestel foto’s van BCCN behendigheid 1e graad

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.