Op woensdagavond 8 februari werd de bij Martin Gaus Goes door Helen Verburg-Wiering van Dierfysiotherapie Goes de workshop Op de Bal georganiseerd. Onze eigen hond Fenna was één van de deelnemers, ik heb daarom een aantal foto’s gemaakt tijdens de workshop.

Op deze pagina kun je een selectie van de foto’s bekijken om een indruk te krijgen van de workshop op de bal. Ben je benieuwd naar alle foto’s? Via Oypo kunnen alle foto’s bekeken en eventueel besteld worden.

Bestel foto’s van de workshop ‘Op de Bal’

Foto’s Workshop Op de Bal

 

Benieuwd naar alle foto’s?

Via onderstaande button kun je alle foto’s bekijken en bestellen. Je kunt hierbij kiezen voor een digitale download of afdruk. Downloads mogen voor persoonlijk gebruik gedeeld worden naar bijvoorbeeld Facebook.

Bestel foto’s van de workshop ‘Op de Bal’

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.